Print this page

Oportunitatile din spatele alegerilor

10 June 2015 By In Articole Coaching

 

O calatorie nu incepe niciodata usor. Ne incearca tot felul de emotii: entuziasm, frica, si ganduri “Oare sa pornesc? Oare sa mai stau?” si ducem o mica lupta inauntrul nostru.

Intrebarea este “Cine castiga?”.

Castiga acel EU care vrea sa zica “Da! Hai sa pornim!”, care vrea sa infrunte provocarile care il asteapta, care vrea sa primeasca ce are viata de oferit, mai bine spus, eroul din noi… sau oare castiga acel eu caruia ii e frica ca lucrurile sa mearga prost, acel eu care nu stie daca va iesi mai bun, mai intelept la finalul calatoriei?

Intr-adevar, lucrurile pot merge in ambele sensuri si nici o calatorie nu e lipsita de primejdii. Ce e important totusi de stiut e faptul ca depinde de noi cum se leaga povestea… depinde de noi cum gestionam situatiile care se ivesc.

Nu putem sa schimbam situatiile dar putem schimba modul in care reactionam vis-a-vis de ele.

Stim cu totii cum arata chemarea in calatorie, simtim cu tot corpul nostru cand ni se iveste ocazia de a ne auto-depasi. Putem ezita, putem lasa fricile, dubiile, confortul sa “joace” in fata noastra si sa nu facem nimic.

Sau…

Putem sa lasam toate motivele pentru care sa zicem “Nu.” calatoriei sa isi faca numarul, sa spuna ce au de spus si apoi, sa facem primul pas in drumul nostru. Si apoi al doilea pas, al treilea… Sa facem pasii in calitate de eroul al vietii noastre. Sa lasam povestea sa se desfasoare, sa intampinam toate aventurile, toate provocarile asa cum se ivesc si sa profitam la maxim de ele si ce au sa ne ofere.

Fiecare din noi are un erou dornic sa iasa la iveala.

Tu pe cine lasi sa castige?

Descarca gratuit "Proces Deciziona - Ia deiciza cea mai buna"

Nume & Prenume
Email *
Read 4847 times Last modified on Tuesday, 16 June 2015 13:55
Echipa CE

Coaching Essence este ghidul care te va insoti in aceasta calatorie, pentru a descoperi ce anume te defineste ca esenta unica si care este natura ta permanenta.

Latest from Echipa CE

Related items