Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Evenimente

Calendar Evenimente

loader

Articles

Modul de introducere in Coaching

1-3 Martie
10:00 - 18:00
Locatie: Bucuresti Inscrie-te acum
Trainer(s)
Coaching team

Horea Murgu, Carmen Todor, Monica Grigoriu, Tiberiu Felber.

Intra in contact cu ceea ce inseamna Coaching-ul - ca abordare si ca formare, cu stilurile diferite ale trainerilor din program... totul intr-un cadru de invatare experiential. In cele 3 zile veti primi notiuni specifice, tehnici exemplificative, veti avea ocazia sa experimentati interventii specifice de coaching. In acest fel, veti putea decide cat de potrivita este pentru voi o formare ca si coach. Acum e momentul sa experimentezi ceea ce ti-ai dorit, ai vazut si poate ai auzit la cei din jurul tau, dar din diverse motive, nu s-a intamplat pana acum. Inscrie-te aici la singurul program de formare autohton cu aprobare ICF ACSTH!

Programul are la baza o abordare a procesului de coaching conform unei lumi aflate in plina schimbare, prin modificarea opticii asupra problemelor, solutiilor, resurselor si transformarii comportamentului uman. Este dedicat specializarii celor care doresc sa isi formeze competentele esentiale in coaching si sunt determinati sa urmeze o cariera in noua perspectiva a mediului de afaceri.

Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala

You are here: Home