Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Team Coaching

Oferind o hartă practică cu numeroase exemple, Team Coaching, reunește cele mai recente cercetări menite să te învețe cum îți poți dezvolta echipa pentru a ridica nivelul de performanță la maxim.

 

Acest workșhop se adresează persoanelor ce vor să-și dezvolte abilități de interacțiune cu echipele, managerilor și antreprenorilor interesați de îmbunătățirea comunicării și a performanței echipelor pe care le conduc, specialiștilor în HR, trainerilor, coachilor, precum și tuturor celor interesați/pasionați de modul în care pot transforma interacțiunea în cadrul unei echipe.

team coaching bucuresti, coaching, Coaching, coaching bucuresti, coaching romania, coaching ICF, acreditare coaching, tehnici coaching, carti coaching, management de echipa, manager de succes

 

→ Ce anume face ca organizația mea să aibă dinamică și succes?

 

✔ Organizațiile sunt cele mai eficiente atunci când echipele responsabile pentru succes și-au dezvoltat abilitățile la cele mai înalte standarde.

✔ Când relațiile în cadrul echipei de lucru sunt optime și toți membrii echipei au un focus clar asupra atingerii obiectivelor.

✔ Când echipa lucrează ca un întreg iar motivația și așteptările sunt la cele mai înalt nivel.

 

→ Ai observat obiective și așteptări neclare în cadrul echipei tale?

 

Atunci când membrii unei echipe nu funcționează bine împreună, performanța și productivitatea vor avea de suferit, iar pentru a evita aceste efecte dăunătoare, este necesar să fii proactiv cu privire la îmbunătățirea performanței echipei. Chiar și atunci când o echipă își îndeplinește obiectivele, e loc de mult mai bine.

 

De la posibilitate la realitate!

team coaching, coaching, coaching bucuresti, team coaching bucuresti, coaching icf, team coaching romania, management de echipa, manager de succes, managementul echipelor

 

Acest workșhop de Team Coaching cu Petra Müller-Demary, Ian Peatey și Tiberiu Felber este destinat oricărei persoane care are rolul de a încuraja și dezvolta o echipă. (Specialisti HR, Manageri, Team Leaderi, Coachi, Traineri etc)

 

✔ Furnizează o intelegere aprofundată a rolului și importanței echipelor în atingerea obiectivelor.

✔ Oferă instrumente și tehnici practice pentru a crește performanța echipei tale.

✔ Te face să înțelegi dinamica echipei tale si cum poate funcționa ca un întreg.

✔ Te ajută să înțelegi nevoile, preferințele și stilul de lucru al echipei tale.

✔ "Know how-ul" unor coachi cu peste zece ani de experiență în team coaching, coaching executiv și business coaching.

 

Cert este că, indiferent cât de bine ne cunoaștem membrii echipei în particular, nu putem avem abilitatea de a prezice cum se vor comporta ca un sistem, o echipă. Odată ce persoanele se strâng împreună într-o echipă rezultă ceva diferit. Team coaching-ul spre deosebire de coaching-ul individual, lucrează cu echipa ca o entitate, un întreg.

 

 

Despre traineri

 

Tiberiu Felber este coach si membru acreditat al Societatii Romane de Coaching (SRC) si membru de onoare a Asociatiei Romane de Coaching (ARC), Trainer ITA-NLP si trainer Coach. Fiind, din `96, printre pionierii din domeniul dezvoltarii personale si promotor al serviciilor de optimizare psihologica si psihoterapie, coaching si managementul schimbarii, are la activ peste 10.000 de ore petrecute in training-uri ca persoana in formare, ca si trainer sau in sedinte de coaching 1:1. A participat la formari si specializari in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Counselling, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client - Metoda Focusing, Consiliere si Psihoterapie de Familie si Cuplu.


Dr. Petra Müller-Demary este o exploratoare a modului in care ne construim realitatea si studiaza felurile in care putem folosi puterea propriei minti pentru a initia schimbari. Coachingul practicat de ea e bazat pe increderea in resursele si potentialul (inca nedescoperit in totalitate) al mintii umane, pe o abordare practica si de un mod sistematizat de a pune intrebari. Originara din Köln (Germania) traieste in Romania din 1995. Are peste 20 de ani de experienta in Resurse Umane, Management si Dezvoltare Personala. Lucreaza ca si consultant si executive coach pentru mai multe companii multinationale. 


Ian Peatey is a consultant and trainer with SolutionSurfers Romania. Originally from the UK he has been living in Romania since 2009 having lived in Poland for 15 years before that. Ian has over 20 years working in Management and Personal Development including as head of Training for PwC in Poland. Ian runs the Brief Coaching PURE program in Romania together with Petra and brings Solution Focus training, coaching and consulting to business in a variety of tailor made projects. He is known for his calm and insightful approach, together with a quality for deep listening. He is also a Certified Trainer in Nonviolent Communication.

Speakerii vor vorbi atât în Limba Română cât și Engleză. 

Costul investitiei 

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0734.701-702 - Alina

 

Money back guarantee

Fiindcă vrem să va convingem, dar și fiindcă suntem siguri că veți fi mulțumiți de investiție, oferim banii înapoi oricărui participant care la sfârșitul programului se declară nemulțumit. 

 

 

Clientii nostri 

team coaching, coaching bucuresti, coach, coaching managers, Coaching, cursuri coaching, coaching icf, icf romania, coaching skills,

 

 

 Contact

Pentru orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0734 701 702 

 

 
лобановский александр женапереобход яндекс вебмастер

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala