Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Coaching Medical

Ce a schimbat Coaching-ul in viata mea

Cresterea Coaching-ului in Romania atinge acum noi limite. Avand ca model tarile occidentale, Coaching-ul a prins radacini adanci si in Romania.

 

Fiind denumit de unii "Regele metodelor de dezvoltare personala" sau "Cel mai intens curs proiectat vreodata pentru evolutie personala si profesionala", tot mai multi oameni au devenit interesati de meseria de Coach odata cu reglementarea meseriei de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari - Specialist in activitatea de Coaching - Cod COR 242412.

Procesul de coaching si-a castigat repede credibilitatea, fiind recunoscut in mod special pentru faptul ca provoaca mintea clientului, sa "scoata ce este mai bun din el".

Read more...

Abilitati de coaching pentru manageri

   2016     Locatie: Bucuresti 
 
Trainer
Coaching, coach life, life coaching, business coaching, formare in coaching
Laurentiu Spermezan ACC
Desi sunt multe definitii ale coaching-ului si o multitudine de arii in care se aplica, obiectivul de baza al coaching-ului este sa obtina acelasi rezultat: o centrare a modului de a gandi pe rezultate si optimizarea modului in care actionam. Pentru atingerea acestui obiectiv de obicei managerii “arata cum trebuie sa faca” sau “explica ce trebuie sa faca”. Dar uneori, aceste modalitati nu sunt suficiente intrucat nu implica abilitatile angajatului sau motivatia acestuia.

Livrat pana in acest moment exclusiv in interiorul organizatiilor - Programul „Abilitati de coaching pentru performanta manageriala” este acum disponibil si in varianta „open”.

Read more...

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala