Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Resurse

Coaching in organizatii

Coaching in OrganizatiiDupa cum arata si numele, cartea ofera un set de instrumente si tehnici, atat celor care vor sa devina coachi, cat si celor care profeseaza in acest domeniu si vor sa-si aprofundeze cunostintele deja acumulate. Pe langa prezentarea instrumentelor si tehnicilor, lucrarea contine si studii de caz si profiluri de evaluare.

Alte teme abordate: Problemele cu care se confrunta coachingul, conceptii gresite despre coaching, metode si instrumente de analiza si evaluare, tehnici de abordare a emotiilor, exercitii de stimulare a autocunoasterii, combaterea convingerilor autorestrictive, dialogarea, rezolvarea problemelor, tendintele viitoare ale coachingului, certificarea profesiei de coach, directii de cercetare in domeniul coachingului. Acest volum este continuarea cartii COACHING IN ORGANIZATII - Ghid complet si prezinta aspectele practice ale folosirii modelelor si cadrelor conceptuale utile coachingului, competentele de care are nevoie un coach, metodele si instrumentele care ii pot asigura succesul. 

 

 

поля Павленкоweb cam girls free
55.00 Lei
Quantity:

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala