Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Resurse

Scurt elogiu al eroului din noi

Eroul din Noi Coaching spiritualDrumul initiatic parcurs de catre eroul din orice timp, din orice spatiu- aceasta este tema principala a cartii. Cartea este pentru cei care vor sa aiba ocazia de a se intalni cu eroul din interior, pentru cei care vor sa-si definesca propria realitate si pentru cei care vor sa patrunda in profunzimea naturii lor umane.

 

49.00 Lei
Quantity:

Dictionar de Coaching

Dictionar coaching

"Dictionarul de Coaching Comentat" vine in ajutorul celor care practica profesia de coach si a celor care isi doresc sa devina coachi. Alain Cardon ofera o colectie de termeni folositi in coaching, termeni reprezentand cuvinte uzuale, dar care reflecta abordarea sistemica din coaching.

40.00 Lei
Quantity:

Cum sa faci mai mult profit

Cum sa faci profit din coachingLucrarea se refera la performanta corporativa, cuprinzand un set de factori care contribuie la performanta companiei, fiind structurata in 3 parti:

* tablou general - strategia de piata
* marketing
* prezentarea modelului

25.00 Lei
Quantity:

Jocul Interior si Munca

Aceasta lucrare a lui W. T. Gallwey aduce metoda Jocului Interior in planul organizational. De la redefinirea muncii si pana la concentrarea atentiei, "Jocul Interior si Munca" aduce in prim-plan modul in care se pot realiza schimbarile asupra felului in care muncim.

50.00 Lei
Quantity:

Coaching si leadership in procesele de tranzitie

Coaching si leadership in procesele de schimbarePrin aceasta carte, Alain Cardon isi prezinta viziunea asupra proceselor de tranzitie si asa cum afirma si el:"confruntati cu atat de multe transformari, actionam si reactionam conform atat viziunii noastre, cat si pragmatismului, iar adeseori suportam efectele destructurante ale diferitelor faze ale transformarilor respective.

30.00 Lei
Quantity:

Jocurile manipularii

Coachingul si jocul manipulariiPrin aceasta carte, Alain Cardon imbogateste perspectiva asupra jocurilor manipularii utilizand abordarea sistemica. Exemplele din viata reala aduc un plus cartii, punand in evidenta diferite nivele la care jocurile manipularii pot avea efecte (individual, colectiv, organizational).

29.00 Lei
Quantity:

Cum poti deveni coach

Cum poti deveni CoachFiind in plina dezvoltare, coaching-ul este un domeniu vast in care se gasesc elemente diverse, de la viata personala la cea profesionala, de la sport, la afaceri. De aceea, coaching-ul este intr-o continua schimbare atat ca profesie cat si ca metoda de autocunoastere.

40.00 Lei
Quantity:

Coaching pentru lideri

Coaching coach pentru lideri "Coaching pentru lideri" este dedicata liderilor din orice domeniu, fiind un bun ghid pentru parcurgerea drumului de la dezvoltarea personala la cea profesionala. Totodata ofera un bun sprijin managerilor si nu numai, in definirea obiectivelor lor si in identificarea resurselor necesare in atingerea acestor obiective.

35.00 Lei
Quantity:

Coaching in organizatii

Coaching in OrganizatiiDupa cum arata si numele, cartea ofera un set de instrumente si tehnici, atat celor care vor sa devina coachi, cat si celor care profeseaza in acest domeniu si vor sa-si aprofundeze cunostintele deja acumulate. Pe langa prezentarea instrumentelor si tehnicilor, lucrarea contine si studii de caz si profiluri de evaluare.

55.00 Lei
Quantity:

Coaching in organizatii

Coaching In organizatii si corporatiiOfera o perspectiva de ansamblu asupra coaching-ului in organizatii si tipurilor de coaching prezente in mediul organizational. Manualul se adreseaza oricarei persoane care doreste sa practice sau practica deja o forma sau alta de coaching, dar si trainerilor, consultantilor si consilierilor.

55.00 Lei
Quantity:

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala