Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Articole Studenti

Rutina vs. schimbare

29 May 2013 By In Articole Coaching

Ai obosit sa mergi la serviciu sau la scoala in fiecare zi, cu aceeasi stare, avand aceleasi senzatii, vazand si auzind aceleasi lucruri? Vrei sa faci altfel lucrurile, sa te simti altfel, sa ai o alta perspectiva? 

Imagineaza-ti cum ar fi sa pleci intr-o calatorie in care totul se schimba. Timp, spatiu, cadru…Ca si cum te-ai rupe de tot ceea ce te inconjoara acum, le-ai lasa deoparte si ai pasi intr-o alta lume a posibilitatilor.

O lume in care te intalnesti cu tine, ai sansa sa experimentezi si sa gasesti diverse zone de dezvoltare. Un timp si spatiu care, dupa ce ai intrat in contact cu ele, te vor fi invatat sa te trezesti dimineata cu zambetul pe buze si sa iei fiecare zi dintr-o alta stare. Sa fii tu, dar altfel. De ceea ce ai fost pana acum.

Te provoc. Ce-ar fi sa treci granita lumii tale de acum a monotoniei, plictiselii si a rutinei si intri intr-un context al schimbarii, cunoasterii si libertatii? Daca ai avut vreodata senzatia ca e timpul sa modifici ceva la tine atunci accepta. Accepta schimbarea si accepta-te pe tine! 

 

Read 2599 times Last modified on Monday, 20 October 2014 14:17
Andreea Barca

Noi toti cautam in exterior ceea ce deja exista in interiorul nostru. E nevoie doar de o schimbare de perspectiva si curaj pentru a alege trans-formarea.
Iubesc oamenii si imi place sa vad cum pot crea singuri contextul unei schimbari potrivite in viata lor. Iar coaching-ul este exact oglinda prin intermediul careia fiecare isi sesizeaza resursele de care are nevoie pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Website: www.nlpexplorer.ro

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala

You are here: Home