Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Articole Studenti

Calatorie catre...mine

15 May 2013 By In Articole Coaching

Deschid ochii si vad lumea din jurul meu, acaparandu-ma cu toata forta ei si imbatandu-ma cu imaginea debordanta a posibilitatilor…incerc sa ma ridic si sa fac o alegere, dar imi simt corpul amortit parca dupa o lunga lupta, nu reusesc altceva decat sa ma uit in jurul meu si sa arunc o privire asupra celor ce ma inconjoara. Totul mi se pare in acelasi timp cunoscut cat si necunoscut, intrucat nu pot sa-mi dau seama de unde am plecat si unde am ajuns…Fac totusi un efort si ma ridic. Imi trec o mie de lucruri prin minte si nu stiu de unde sa incep, ce sa fac. 

Deodata simt o senzatie ciudata ce-mi face trupul sa tresara. Intorc privirea, dar mintea mea nu poate contura nicio imagine. Simt nevoia de altceva, simt nevoia unei schimbari. 

Emotiile ce ma napadesc dintr-o data, la auzul murmurului lumii, imi provoaca o stare de neliniste, dar parca si de placere. Nu mai inteleg nimic…Nu pot sa-mi dau seama unde sunt si nici macar cine sunt…incerc sa ma misc intr-o directie, dar nu reusesc; vreau sa ma ajute cineva, dar nu stiu cine. Mii de ganduri imi invadeaza mintea inlantuindu-o in niste imagini fara sens…

Nimic din ceea ce as putea face nu vad cum m-ar putea duce la...un alt nivel. La o altfel de perspectiva. Imi doresc sa pornesc catre o directie clara care sa-mi readuca entuziasmul pe care il aveam la un moment dat. La un moment dat in care stiam ce vroiam, aveam un scop. E ca si cum as vrea sa plec intr-o calatorie in care sa ma reintalnesc pe mine...in care toate zbaterile si dezbaterile din mintea mea sa se stinga, in care sa fiu eu, propriul meu erou al vietii pe care o traiesc. Acum stiu. Pornesc intr-o calatorie a esentei si a regasirii. Impreuna cu tine. Ce zici, pornim la drum?

 

 

Read 2422 times Last modified on Monday, 20 October 2014 14:22
Andreea Barca

Noi toti cautam in exterior ceea ce deja exista in interiorul nostru. E nevoie doar de o schimbare de perspectiva si curaj pentru a alege trans-formarea.
Iubesc oamenii si imi place sa vad cum pot crea singuri contextul unei schimbari potrivite in viata lor. Iar coaching-ul este exact oglinda prin intermediul careia fiecare isi sesizeaza resursele de care are nevoie pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Website: www.nlpexplorer.ro

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala

You are here: Home