Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

27 June 2012 By In Articole Coaching

Daca ar fi sa privim viata in ansamblul ei, ea este o permanenta tranzitie de la ceva la ceva, de la o etapa la alta, de la o stare la alta, de la un nivel la altul, de la un statut sau un rol la altul.

Tranzitiile sunt momente intense, pline, tumultuoase in care, de cele mai multe ori, uitam sa ne dam ragazul unor momente de introspectie. Prinsi in noianul de nou, de provocare, uitam sa ne oprim in loc din cand in cand doar pentru a (ne) observa. Si daca nu ne acordam acest ragaz, ne putem trezi deodata, ca dupa o calatorie in timp, ca “hainele” pe care le purtam ne sunt ori prea stramte, ori prea largi, ori prea demodate sau nepotrivite contextului.  Sau dimpotriva, ca noi suntem in pas cu tendintele dar ca sistemul pe care ne-am bazat a ramas undeva in urma si are nevoie de un upgrade.

27 June 2012 By In Articole Coaching

Intotdeauna mi-am spus ca sunt o persoana puternica. Imi spuneam ca pot sa fac orice, pot sa indur orice, ca ma ridic dupa orice esec si ca nimic nu ma poate dobori. Adevarul e ca puteam intradevar sa fac multe de una singura si nici macar nu ma obosesc sa neg asta, cu exceptia unui singur lucru: sa cer ajutor, suport.

 

11 July 2012 By In Articole Coaching

Stiti cu totii fotografiile acelea cu before and after, folosite in special pentru promovarea diverselor produse cosmetice care ajuta la infrumusetare sau la slabire.

Ei bine, am trait si eu un moment before and after.

Al meu se numeste Coaching.

Page 21 of 21

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala