Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

02 March 2016 By In Articole Coaching

Stiai ca pe langa activitatile tale de zi cu zi poti sa faci ceva care sa inspire oamenii, sa ii motiveze si in acelasi timp sa-ti ofere si libertate financiara?

Vorbesc despre a deveni un Life Coach si despre procesul de a asista o alta persoana in calatoria de a-si imbunatati viata.

Nu e nevoie sa iti petreci timpul prin facultate, nici sa sustii ani intregi de practica prin clinici autorizate, e ceva ce trebuie sa faci totusi, si vei afla pana la sfarsitul acestui articol

Pana atunci uite cateva aspecte pe care un Life Coach le stie:

01 March 2016 By In Articole Coaching

Cum sa fii fericit in Viata?

O intrebare pe care o auzim destul de des de la clientii nostri de life coaching...

Fericirea este fara dubiu cel mai important lucru din viata noastra.

Daca suntem fericiti cu noi insine, fericiti cu sanatatea noastra, cu relatiile noastre, cu cariera si cu finantele...nu avem nevoie de nimic altceva.

10 February 2016 By In Articole Coaching

Prima oara cand m-am intalnit cu coachingul eram intr-o multinationala la departamentul resurselor umane. Era bine, insa ceva lipsea. Era monoton iar activitatea devenise rutiniera.

Cand am aflat ca urma sa devin mama, in interiorul meu s-au declansat o serie de semne de intrebare. Ce fac eu aici? Ce fel de mama voi fi? Voi putea fi o mama buna pentru copilul meu? Ce va invata de la mine? Voi face viata acestui copil frumoasa? In ce lume va creste? 

Intrebari normale, pe care orice femeie sau orice viitor parinte si le poate pune la un moment dat in acest rol.

19 May 2015 By In Articole Coaching

Dintr-o pozitie de conducere, foarte multi team leaderi, manageri, cred ca o data cu titlul detinut, vine la pachet si respectul angajatilor. Adevarul este ca respectul trebuie castigat, ca atare leaderii trebuie sa-si reseteze starea de spirit si sa devina mai responsabili de propriile actiuni si de influenta pe care o au asupra angajatilor si a organizatiei ca un intreg.

 

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala