Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

09 October 2013 By In Articole Coaching

Coaching-ul este adesea confundat cu training-ul, counselling-ul sau cu alte forme de terapie. Pentru a trasa o distinctie clara intre aceste abordari diferite, e necesar sa intelegem de ce apeleaza oamenii in general la coaching.

Cei care solicita serviciile unui coach o fac de obicei pentru ca un eveniment sau un comportament neplacut sau nedorit le tulbura viata, dar sunt si persoane care nu au absolut nici o problema, ci vor doar sa-si imbunatateasca anumite zone de dezvoltare, sa isi optimizeze resursele deja existente si sa invete sa mentina la un nivel inalt performantele atinse.

27 September 2013 By In Articole CoachingMai devreme sau mai tarziu, fiecare organizatie se confrunta cu provocarea de a schimba modul de lucru al unui director cu experienta. Si din fericire, e momentul ca si in companiile din Romania oamenii sa inceapa sa fie pe o anumita pozitie in organigrama pentru ca sunt “omul potrivit la locul potrivit“. In loc sa fie la vanatoare de pozitie si putere ca si deziderat principal, firesc este sa le placa ceea ce presupune aceea pozitie, sa aiba abilitatile de leader dezvoltate, capacitatea de a comunica si gestiona relatii, situatii, si toate acestea cat mai natural.

18 September 2013 By In Articole Coaching

Despre incredere, despre coaching si despre viata de zi cu zi din zona manageriala.

Mihai (pentru confidentialitate, numele real al clientului este confidential) era director de strategie si membru in consiliul de administratie al unei institutii de prestigiu in oras. El a initiat o serie de proiecte care au fost considerate ca fiind semnificative pentru afacere. Cu toate acestea, a constatat ca startul sau pozitiv a fost ulterior subminat de o inconsecventa in abordarea pe care a avut-o. Degeaba ai idei bune daca nu ai si sprijin, incredere si hotararea de a ramane pe baricade, de a transmite informatia structurat, pentru a convinge persoanele implicate. Si cand e vorba de strategie, deseori provoci sistemul - compania...

12 September 2013 By In Articole Coaching

Lumea se schimba. Lumea fizica este literalmente in miscare la picioarele noaste. Si lumea noastra emotionala si spirituala se misca in inimile noastre. Viata ne cere o crestere in interiorul nostru inconfortabila si noua.

Am folosit cuvantul “viata” astfel incat oricine, cu orice fel de experienta sa poata rezona cu ceea ce vreau sa spun. Simte-te liber sa introduci cuvintele “suflet”, “spirit”, “sursa”, “Dumnezeu” sau orice termen care rezoneaza cel mai bine cu tine.

Nu am raspunsul la intrebarea de ce se intampla acum si nici nu cred ca avem nevoie de intelegere totala. Dar eu vad schimbare peste tot. Este reala, intensa si puternica.

De fapt, nu cred ca am discutat cu cineva recent care sa nu se confrunte cu propriile schimbari interioare.

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala