Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

29 November 2013 By In Articole Coaching

Fie ca esti un „atlet” de 5 stele, o persoana de 40 si ceva cu un loc de munca nesatisfacator, sau doar iesit din scoala si doresti un nou start sau o schimbare de cariera, un coach de cariera ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce cariera la urmatorul nivel. Intr-o economie asa imprevizibila cum este cea de astazi, poate fi usor sa te simti nesigur sau instabil in piata locurilor de munca. Coach-ul de cariera te ajuta sa te focusezi pe urmatorii pasi de facut. Prin strategiile de dezvoltare ale carierei, coachingul iti va clarifica si sublinia aspiratiile tale, te va ajuta sa iti dezvolti un plan, şi te va face sa iei  masuri pentru a indeplini in mod eficient obiectivele tale. 

22 November 2013 By In Articole CoachingStim cu totii ca orice problema are cel putin o solutie, dar de cele mai multe ori variate solutii. Cu toate acestea oamenii sunt blocati in diferite situatii de viata personale sau profesionale iar blocajul este un subiect destul de comun in sedintele de coaching.

Blocajele nu sunt probleme fara solutii ci doar opacitatea privirii, ingustimea perspectivei, rigidizarea privirii. Mintea omului se comporta ca si cand s-ar afla in fata unui zid ale carui margini nu le vede si atunci problema chiar se transforma in zid pentru om. Tragi-comic este ca tocmai felul in care gandim contruieste astfel de ziduri si devenim proprii nostri prizonieri.

01 November 2013 By In Articole Coaching


Hai sa va zic o poveste adevarata.
Daca sunteti mai confortabili imaginati-va ca sunteti pe un fotoliu, intr-o sala de cinematograf si vedeti acest film.

Douzecisiceva de ani, tanar manager ce conduce o echipa de 7 vanzatori locali si vreo 20 raspanditi in reteaua nationala.
Aveam obiective clare, notiunile de manager ale unui ogar afgan in plin avant si o dorinta de a reusi ce nu tinea seama de resurse, probleme sau oameni.

23 October 2013 By In Articole Coaching

In zilele noastre, cand evenimentele se petrec cu repeziciune, schimbarile sunt mult mai dese iar provocarile din ce in ce mai mari, coachingul de cariera este un mod foarte util de a avea un management eficient al carierei tale. Iata cateva din benefiicile pe care le ai daca lucrezi cu un coach de cariera:

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala