Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

12 December 2013 By In Articole Coaching

Coachingul este o abilitate de tip vocational innascuta in om si care, ca orice vocatie, poate fi identificata, crescuta si educata, lucrad mult asupra sinelui si in antrenamente profesional facilitate.

Educatia scolara generala sau specializata, mai ales cea din ultimii o suta cinzeci de ani in spatiul european, comuta aceste abilitati innascute intr-o zona mentala in care ego-ul e suveran, estompandu-le  eficacitatea, uneori pana la extinctie. De cand competentele de coaching au devenit un corp de abilitati specifice, observabile, cu eficacitate si eficienta evaluabila, s-a conturat o ocupatie, o profesiune distincta, ca activitate umana de insotire.  

12 December 2013 By In Articole Coaching

Scenariu: Te indragostesti, te simti extraordinar, totul pare a fi perfect… pana cand ceva se intampla. Sunteti aceiasi, tu si el/ea…insa ceva parca incepe sa “scartaie”.

Pe de-o parte e firesc ca starea initiala de euforie sa isi mai piarda din intensitate, iar micile obiceiuri ale partenerului/ei ….pe care poate in primele etape nici nu le observai….sa inceapa sa te irite. 

Ce s-a intamplat?  Ce e de facut? 

Il/o iubesti si totusi….ceva nu mai functioneaza!!!! Hai sa aruncam o privire asupra catorva aspecte esentiale care, luate in calcul, observate si optimizate sunt “chei”catre o relatie armonioasa. 

11 December 2013 By In Articole Coaching

Cred ca unul dintre subiectele cu care am fost abordat des in ultima vreme pentru sedinte de coaching individual a fost suculentul BLOCAJ.
Fie ca este generat de indecizie, amanare sau constientizarea unei lipse de directie si sens in etapa actuala de viata, efectul garantat in oricare dintre aceste situatii este gloriosul BLOCAJ.
Uneori este doar mental si asa cum e si natural se transfera si fizic in organism (umeri, brate, maxilar, etc), alteori este atat de complex si profund conectat cu diverse niveluri ale personalitatii noastre incat ne blocheaza cu totul de parca suntem turnati in bronz precum o statuie. Putin cate putin, parte dupa parte, din cap pana in picioare. Si-l regasim fie ca e vorba de:

03 December 2013 By In Articole Coaching


“What’s worse than training your workers and losing them? Not training them and keeping them.” Zig Ziglar

Intr-o organizatie axata pe dezvoltare strategica, performanta angajatilor este un element- cheie, pentru care se aloca buget si timp, iar viziunea asupra angajatilor difera semnificativ in aceste firme, fata de cele bazate pe management intuitiv.
Daca ar fi sa comparam cele 2 tipuri de organizatii, din aceasta perspectiva, am sesiza diferenta fundamentala de viziune si atitudine:

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala