Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

02 May 2014 By In Articole CoachingSe intampla ca, uneori, oamenii cu care stam de vorba sa se afle intr-o situatie pe care am descrie-o ca fiind un blocaj. Indiferent ca sunt clienti de coaching, colegi, prieteni sau oameni cu care contextul zilei ne-a adus impreuna, cateva intrebari in stil coaching ar putea fi de ajutor.
Ce este un blocaj?
Foarte simplu spus, o situatie de blocaj este cea in care cineva:

  • are stari/rezultate proaste si este atat de adancit in ele, incat nici nu constientizeaza ca este “blocat”;
  • constientizeaza blocajul, dar vede doar problema si nu isi poate imagina o solutie;
  • isi poate imagina o solutie, dar nu are energie/resurse/motivatie pentru a face o schimbare.
23 April 2014 By In Articole Coaching

Life Coaching

Deci, ce inseamna Life Coaching?

 Life Coaching este un GPS pentru viata. Stabilesti destinatia si.. PORNESTI!

Toti iubim definitiile exacte, asa ca...sa incercam prima definitie!

Coaching-ul este un parteneriat intre un coach si un client ce il ajuta pe client sa inregistreze rezultate importante in viata profesionala si personala.

Prin procesul de coaching, clientul invata, isi creste performantele si isi imbunatateste calitatea vietii.

Coaching-ul porneste de la dorintele clientului si foloseste rapoarte, explorare si devotement pentru a indruma clientul in directia optima.

 „Accelereaza progresul fiecaruia dintre noi, deoarece ofera o capacitatea ampla de concentrare si constientizare a alegerilor pe care le putem face. Coaching-ul se concentreaza asupra starii de fapt in care se gaseste un client ASTAZI si urmareste ce este acesta dispus sa faca pentru a ajunge MAINE acolo unde isi doreste.” - ICF

 

03 April 2014 By In Articole Coaching


”Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” este probabil o intrebare pe care fiecare dintre noi am auzit-o cel putin de cateva ori cand eram copii. Insa oare cati dintre noi se mai gandesc sa isi raspunda la aceasta intrebare atunci cand sunt mari?

 Ce ne doream cand eram mici, ajunge sa nu mai reprezinte ceva important si dispare treptat din gandirea noastra constienta, chiar si atunci cand suntem in cautarea unui loc de munca sau a unei cariere.

05 March 2014 By In Articole Coaching

In ultimele zile am fost surprins sa constat ca, din mai multe surse, aparent intamplator, imi veneau informatii similare. Concret, e vorba despre a fi conectat cu tine, si a ramane echilibrat - capabil de perspective si imagini de ansamblu. Adica sa iti pastrezi capacitatea de a vedea de sus sau de la distanta, situatia. Sa adopti o pozitie de observator, care e neutru si detasat. Si toate acestea, per total, iti permit o deschidere spre informatii si resurse pe care un om blocat intr-o anumita perspectiva nu le mai are.
Se pare ca si crizele au rostul lor - sa te faca sa iti exersezi si mai mult aceste abilitati, dar vai de cel care se identifica cu gandurile de cosmar si devine acele ganduri negative, care apar in diferite stari.

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala