Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

13 October 2014 By In Articole Coaching

Comunicare eficienta – In 9 pasi

 

Rolul comunicarii eficiente este de a ne face sa intelegem mai bine o persoana sau o situatie, cu posibilul scop de a solutiona diferitele probleme ce ne apar in cale.Comunicand eficient, putem chiar evita anumite situatii problematice ce tind sa apara atunci cand nu spunem tot ce avem de spus, sau o facem intr-un mod deficitoriu, interlocutorul neintelegand cu exactitate mesajul ce a vrut sa fie transmis.

Va prezentam 9 moduri prin care comunicarea dumneavoastra se poate imbunatatii iar o data cu ea si intelegerea si relationarea cu oamenii din viata personala si profesionala.

 

10 September 2014 By In Articole Coaching

 

1. Asteptarile

Una dintre cele mai frecvente capcane ce apar in calea unei relatii de succes.

Unul sau chiar ambii parteneri pornesc cu o conceptie total inchegata despre cum se presupune a fi o relatie de cuplu. Aceste tipare sunt preluate din relatiile trecute cu alti parteneri, filme, experienta parintilor sau orice alta influenta exterioara.

Lipsindu-te de aceste asteptari, actionand ca idei preconcepute, automat vei lasa loc liber pentru ce e frumos si imprevizibil sa se intample iar relatia ta va capata o cu totul alta stare de spirit.

 

05 June 2014 By In Articole Coaching

 In fiecare din noi, se gasesc resurse nebanuite, adevarata provocare si poate ceea ce face diferenta intre oameni, este capacitatea noastra de a le accesa.

De cele mai multe ori, raspunsurile importante ale vietii le gasim, nu prin meditatie, nu prin informatie, ci pur si simplu prin adresarea intrebarilor potrivite ce au menirea de a trezii "acel ceva" revelational in fiecare din noi.

Putem afirma cu certitudine ca toti oamenii de succes, au avut capacitatea de a-si adresa intrebarile potrivite, timpurilor potrivite. Astfel am inceput sa creem o scoala a oamenilor de succes, pentru ca noi cunoastem si valoram potentialul uman.

08 May 2014 By In Articole Coaching

Coaching, coach life, life coaching, business coaching, formare in coaching, scoala de coaching, coachMulti oameni nu se simt confortabil atunci cand merg la un interviu pentru o slujba noua, sau sustin o prezentare in fata unei audiente, chiar daca aceasta nu este numeroasa. In aceste situatii se intampla adesea sa ne dam seama ca suntem tensionati, ca ne pierdem vocea, palmele ne transpira, apar emotii si ganduri de tot felul, iar unele dintre ele ne pot amplifica starile negative, afectandu-ne capacitatile si performanta.

Anxietate care apare adeseori inaintea unui astfel de eveniment, poate avea initial un caracter pozitiv, prin faptul ca ea ne motiveaza sa ne pregatim cat mai bine pentru interviu sau pentru prezentarea respectiva.

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala