Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

12 March 2015 By In Articole Coaching

In primul rand iti impartasesc ce este Coaching-ul individual.

Coaching-ul - “Antrenamentul” este definit ca un proces de optimizare a performantei clientului, realizat in cadrul unui parteneriat intre client si coach si are un mare succes cand se aplica oamenilor cu dorinta de perfectionare. Clientii de Coaching sunt indivizi sanatosi, bine dezvoltati mental.

Oamenii apeleaza la servicii de Coaching individual ca sa-si atinga obiectivele:

17 February 2015 By In Articole Coaching

Numarul de persoane care profita de beneficiile life coaching-ului este in crestere rapida. Un  studiu global realizat in 2012 de PricewaterhouseCoopers, a aratat ca atat numarul de clienti cat si numarul de sesiuni de coaching pe client sunt in crestere. Este evident ca oamenii din toata lumea incep sa inteleaga valoarea adusa de life coaching.


Ce este un antrenor de viata - coach?
Cei mai multi dintre noi se gandesc la un antrenor din punct de vedere sportiv. Antrenorii de sport invata, antreneaza si incurajeaza. Ei trec intelepciunea lor si experienta de viata catre jucatorii lor. Un antrenor de viata poate fi vazut in acelasi fel, cu o diferenta semnificativa. Antrenorii de viata se concentreaza pe tine, ajutandu-te de-a lungul vietii personale .

23 January 2015 By In Articole Coaching

 

Castiga bani din Business Coaching

Pentru a castiga bani ca si business coach sunt necesare o serie de abilitati, experiente profesionale si competente legate de afaceri. Business coachii sunt angajati de companii mari si mici, antreprenori, organizatii guvernamentale, organizatii non-profit si universitati.

Rolul unui business coach include asistarea persoanelor si echipelor, cu identificarea obiectivelor pe termen lung, imbunatatirea proceselor de afaceri, rezolvarea conflictelor interpersonale, dezvoltarea abilitatilor si planurilor de dezvoltare .

Iata cateva strategii pentru a castiga bani ca si business coach:

 

12 November 2014 By In Articole Coaching

 

 

Credintele limitative sunt obstacole majore ce ne impiedica sa ne atingem obiectivele, sa ne traim valorile.

Ele actioneaza ca niste reguli, care ne impiedica sa obtinem ceea ce e posibil: lucrurile pe care le putem dobandi prin forte proprii si pe care le meritam.
Atunci cand un coach intreaba clientul:“ce va opreste sa va atingeti obiectivele”? raspunsul implica deseori credinte restrictive.
Aceste credinte isi pot avea sursa in copilarie, perioada a vietii in care ne-am imitat parintii- dar acestia nu au fost niciodata perfecti…

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala