Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

09 April 2015 By In Articole Coaching
Unul dintre ingredientele esentiale in drumul tau catre a deveni un manager de elita este construirea unor relatii de incredere, productive cu echipa ta si cu alte persoane din organizatie. Managerii cu experienta au in vedere faptul ca, astfel de relatii pot fi foarte provocatoare, in special in ziua de azi cand schimbarea si adaptarea au un rol important in succesul organizatiei. O modalitate de a creea astfel de relatii este abordarea lor din perspectiva procesului de coaching. 

Ca parte a unui studiu efectuat in anul 2012, despre cum team coaching-ul a influentat eficienta managerilor din diverse organizatii, angajatii au fost intrebati despre calitatile pe care le regasesc sau apreciaza la managerii cu care au lucrat.

Printre raspunsurile acestora se regasesc...

01 April 2015 By In Articole Coaching

Imaginea TA. Ce crezi despre tine...

Aceia dintre noi care sunt interesati de propria dezvoltare, de atingerea anumitor obiective stiu ca felul in care ne percepem... imaginea despre noi insine este un indicator, un termometru foarte important!
Si, desi credem adesea ca imaginea de sine reflecta ceea ce suntem, acesta imagine, de fapt, determina ceea ce suntem!
Imaginea TA despre TINE este echivalenta cu gandurile pe care le ai despre tine!

Atitudinea pozitiva si increderea ca iti poti indeplini obiectivele, ca poti realiza ceea ce ti-ai propus constituie o parte importanta a actiunii tale in ceea ce priveste apropiere de un anumit scop si de atingerea acestuia.

18 March 2015 By In Articole Coaching

Multi dintre voi cunoasteti pe cineva sau treceti voi insiva printr-o situatie in care sunteti blocat si nu stiti cum sa mergeti mai departe.

Fie ca este o situatie de viata personala sau profesionala – dieta, sa devii nefumator, dileme in relatie sau punct de rascruce in cariera, blocajul are cateva caracteristici comune:

  • stii ca ai incercat totul si nu ai rezolvat situatia;
  • simti ca te invarti in cerc, esti in ceata si nimic nu iti iese;
13 March 2015 By In Articole Coaching

"Always do your best. What you plant now, you will harvest later." - Og Mandino

De foarte multe ori adoptam un stil de management, in functie de factori care nu au legatura cu ceea ce suntem si ceea ce ne reprezinta. Stim ca majoritatea managerilor il folosesc - si unii din ei cu succes - si in consecinta ne hotaram ca el va deveni si stilul nostru.

In cel mai bun caz, in calatoria noastra spre definire si esenta, de cele mai multe ori experimentam diverse stiluri, pentru ca in final sa-l alegem pe cel mai eficient, cel prin intermediul caruia noi suntem noi si cei din echipa noastra dau cel mai bun randament.

Unul dintre cele mai eficiente stiluri de management este coaching-ul. Coaching-ul este stilul care da rezultate si ne permite sa ne dezvoltam, in timp ce echipa noastra performeaza si creste.

 

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala