Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

03 October 2016 By In Articole Coaching

Ca manager am simtit zilnic o mare onoare si bucurie, de a inspira oamenii sa isi gaseasca motivatia si de a participa activ, cu exemplul personal, la munca de zi cu zi alaturi de ei. In acelasi timp, am simtit o si mai mare responsabilitate si o foarte mare provocare.

Aceea de a incerca sa implementez teoriile din facultate, de a nu gresi si de a nu face ceea ce nici mie nu imi placea; dorinta si ambitia de a fi performanta, de a fi apreciata si validata in acel rol.

De ce sunt scumpe sau foarte scumpe sedintele de coaching?
 
Pentru ca printr-o sedinta de coaching sau 2, 3, 5 sau 6 faci schimbari majore in viata ta, iti accesezi starile de spirit si mindset-urile care te sustin sa ai succes in ce iti doresti cu adevarat.
Te fac sa iesi din zona de comfort, te scot dintr-un tipar repetitiv in care observi ca tot intri, te aduc in contact cu potentialul tau, te ajuta sa actionezi in acord cu bucuria inimii tale.
03 March 2016 By In Articole Coaching

Tuturor ne-ar placea sa avem o slujba pentru care sa fim potriviti. Unui artist ii place sa lucreze cu acuarele, artizanilor le place sa lucreze cu mainile, scriitorii adora sa scrie. Cei cu talente mai putin definite, prefera afacerile si industria. Daca America face ceva bine, acel ceva consta in faptul ca ofera o paleta larga de ocupatii: aratul pamantului, industria prelucratoare, vanzari si altele.

In calitate de antrenor de cariera, iti prezint un plan simplu ce iti asigura reusita:

03 March 2016 By In Articole Coaching

Din moment ce citesti acest articol, presupun ca ai o oarecare predilectie catre dezvoltare personala si profesionala.

Nu vrei doar sa stii...vrei sa fii!

Cea mai buna cale pentru a stapani cunostintele si abilitatile invatate este prin a le impartasii cu ceilalti...astfel alegand sa devii un Coach viata ta o va lua 100% in aceasta directie.

In continuare iti prezint 4 motive pentru care multi oameni aleg sa devina Coach:

 

Page 1 of 21

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala