Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Top 10 beneficii ale coaching-ului Featured

17 February 2015 By In Articole Coaching

Numarul de persoane care profita de beneficiile life coaching-ului este in crestere rapida. Un  studiu global realizat in 2012 de PricewaterhouseCoopers, a aratat ca atat numarul de clienti cat si numarul de sesiuni de coaching pe client sunt in crestere. Este evident ca oamenii din toata lumea incep sa inteleaga valoarea adusa de life coaching.


Ce este un antrenor de viata - coach?
Cei mai multi dintre noi se gandesc la un antrenor din punct de vedere sportiv. Antrenorii de sport invata, antreneaza si incurajeaza. Ei trec intelepciunea lor si experienta de viata catre jucatorii lor. Un antrenor de viata poate fi vazut in acelasi fel, cu o diferenta semnificativa. Antrenorii de viata se concentreaza pe tine, ajutandu-te de-a lungul vietii personale .

 

Fiecare dintre noi are o calatorie personala. Fiecare dintre noi are nevoie de diferiti antrenori de viata in momente diferite. S-ar putea sa fii interesat de un antrenor spiritual. Poate doresti sa te concentrezi pe o anumita zona, cum ar fi bunastarea sau o schimbare de cariera. Indiferent care este dorinta si provocarea, antrenorii de viata lucreaza cu tine, astfel incat sa iti poti trai cel mai bine viata.

Top 10 Beneficii

Un alt studiu realizat recent de PricewaterhouseCoopers a cerut clientilor insisi sa exprime modul in care au beneficiat de coaching in experienta lor de viata. Aici sunt top 10 beneficii:

    1.Cresterea increderii in sine, stima de sine - Un studiu condus de Universitatea din Sydney, Australia, au descoperit ca, procesul de coaching, de asemenea, imbunatateste sanatatea mentala a unei persoane. Combinate, aceste trei aspecte creeaza o stare de spirit puternic pozitiva - un element important pentru succes.
    2.Relatii mai bune – Coaching-ul  ajuta oamenii sa castige claritate cu privire la relatiile lor, astfel incat sa poata construi relatii sanatoase.
    3.Imbunatatirea abilitatilor de comunicare - Comunicare eficienta reduce neintelegerile si scurteaza timpul necesar pentru a-i face pe altii sa inteleaga ceea ce ai nevoie sau vrei.
    4.Abilitati interpersonale puternice – De la cumpararea de fructe la un interviu sau pentru a obtine un „deal” bun in afaceri, persoanele calificate in relatiile interpersonale au o lume intreaga ca resursa.
    5.Performanta imbunatatita de lucru - Coaching-ul poate contribui la o experienta de munca mai buna si mai plina de satisfactii.
    6.Echilibru corect munca / viata – Un tip de problema individuala des intalnita, este de multe ori dificil de a ajunge la echilibrul care ti-e potrivit, iar coachingul aduce claritate si in aceasta zona.
    7.Cresterea bunastarii –Antrenorii de viata lucreaza cu clientii lor pentru a crea planuri cuprinzatoare, realiste si viabile, de pus in practica.
    8.Oportunitati de cariera mai largi - Acestea includ optiuni care au fost ori prea infricosatoare, ori "la indemana altcuiva",  precum si zone care nici macar nu au fost luate in considerare, dar acum par atat de evidente.
    9.Organizarea si gestionarea timpului efectiv – Oamenii simt ca ei isi controleaza viata, mai degraba decat viata ii controleaza pe ei.
    10.Eficacitatea echipei sporita – Coaching-ul se adreseaza, de asemenea, si grupurilor si echipelor. Aceleasi beneficii de care persoanele fizice se pot bucura se aplica, de asemenea, si echipelor si grupurilor.

 De la coaching-ul de viata spirituala la cel pentru consilierea intreprinzatorilor, ori la gasirea echilibrului sau  managementul schimbarii, echipa coach-client lucreaza impreuna pentru a clarifica prioritatile clientuluiEchipa pune lucrurile in perspectiva, lucreaza la reducerea temerilor si depasirea obstacolelorObiectivele care au fost imposibile, acum par a fi destul de realist de facutVise care nu pareau din aceasta viata au coborat brusc cu picioarele pe pamant si sunt la indemana usor.

 

 

Ti-a placut acest articol? Atunci te invit sa treci de la teoretic la practic. Coaching for Now

 

Read 3469 times Last modified on Wednesday, 29 April 2015 11:44
Cristian Galan

Astazi, cand devine tot mai evident faptul ca singura constanta a vietii este schimbarea, este important sa exploram constient acele aspecte care influenteaza si determina realitatea in care traim.

Mintea, acest minunat instrument pe care cu totii il avem la indemana, ne poate conduce catre implinirea celor mai indraznete vise si idealuri.
Te invit sa descoperi uimitoarea putere a coachingului in transformarea vietii tale personale si profesionale .

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilorPetra Mueller, Tiberiu Felber, Horea Murgu si Carmen Todor,  NLP Practitioner Coaching Cognitiv Comportamental.De asemenea, a studiat Reiki, traditiile budiste din Thailanda si India precum si traditiile samanilor din Anzi si Amazon.

 

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Cristian Galan alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702